Skrei- & Trøffelfest
26. februar-10. mars

Hvert år trekker millioner av torsk til Lofoten og norskekysten for å gyte.

Det kalde og næringsrike vannet i Barentshavet bidrar til skreiens unike størrelse og struktur. Skreien er også slankere enn sine stedfaste slektninger.

Denne unike proteinstrukturen, fylden og ikke minst den delikate smaken, gjør skreien til alle kokkers favorittfisk å arbeide med.

En annen delikatesse som vi mener fortjener vår oppmerksomhet, og som tilfeldigvis faller på samme tid som skreivandringen, er den karakteristiske og kraftige vintertrøffelen.

Så hva er vel mer naturlig enn å parre disse to smaksbombene til et umami-fylt etegilde.

Er dere flere enn 6 personer – se vår selskapsmeny.

Vi i De Fem Stuer ønsker å løfte fram skreien og vintertrøffelen i perioden 27. februar til 10. mars, og hele vår meny vil derfor være inspirert av disse to fantastiske råvarene. Til menyn er det tilrettelagt for passende drikke, men dere er også velkommen til å ta et dykk i vinkartet

Ta kontakt med oss for mer informasjon og bestilling.

Ceviche av skreirygg
Mandel og avocado
(Fisk ,mandel)

Skreitunge «Fish and Chips «
Erter, malt og  trøffel
(Fisk, melk, sulfitt, hvete, rug, egg)

Skreikjaker & mørk miso
Black garlic og oksehale
(Fisk , hvete, soya, egg)

Skreirygg, rogn & finne
Trøffel, potet og krondill
(Fisk sulfitt, selleri, egg)

Et utvalg av norske oster
(Melk)

Trøffel & jordskokkis
Sveler og solbær
(Melk, egg, hvete, mandel)

Velbekomme

3 retter – 655 kr
4 retter – 765 kr
5 retter – 860 kr
6 retter – 955 kr