Selskapsmeny

Selskapsmenyene gjelder for selskaper på mer enn 6 personer. Hele selskapet velger samme meny eller la kjøkkensjefen komponerer en Smaksmeny.


Vi jobber tett med småskalaprodusenter som dyrker, høster, yster, fanger og slakter for oss. Vårt kjøkken skreddersyr menyer for å vise det beste av sesongens råvarer.

De Fem Stuer – Selskapsmeny A

Kongekrabbesalat Pomelo & salat granitè
King crab salad pomelo & salad granité
(Skalldyr, egg , hvete, melk)
Torskerygg pochert i brunet smør Dashi & chilli
Back of Cod poached in browned butter, dashi & chili
(Melk, fisk, hvete, egg)
Okserygg og kjake Rødbete & trøffel sky
Back and jaw of beef,Beets & truffle jus
(Sulfitt, selleri, hvete)

Norske oster Kvede og rugkjeks
Norwegian cheeses, quince and rye biscuits
(Melk, Hvete, Rug)
Sjokolade & Appelsin Yoghurt og vincotto
Chocolate & orange, Yogurt and vincotto
(Melk, egg, hvete)

3 retter 655 kr
4 retter 755 kr
5 retter 855 kr


De Fem Stuer – Selskapsmeny B

Gravet kveite Dill og østers
Marinated halibut, dill and oysters
(Fisk, bløtdyr, melk, egg)
Torskerygg pochert i brunet smør Dashi & chilli
Back of Cod poached in browned butter, dashi & chili
(Melk, fisk, hvete, egg)
Gås fra Holte gård Gryn & kål
Goose from Holte farm, groats & cabbage
(Sulfitt, selleri, hvete)
Norske oster Kvede og rugkjeks
Norwegian cheeses, quince and rye biscuits
(Melk, Hvete, Rug)
Norsk ricotta fra Osteverstedet Mandel og pasjonsfrukt
Norwegian ricotta from Osteverstedet, almond and passion fruit
(Melk, mandel, hvete, egg)

3 retter 655 kr
4 retter 755 kr
5 retter 855 kr


Menyene gjelder t.o.m. 15. juni 2018