Selskapsmeny

Selskapsmenyene gjelder for selskaper på mer enn 6 personer. Hele selskapet velger samme meny eller la kjøkkensjefen komponerer en Smaksmeny.


Vi jobber tett med småskalaprodusenter som dyrker, høster, yster, fanger og slakter for oss. Vårt kjøkken skreddersyr menyer for å vise det beste av sesongens råvarer.

De Fem Stuer – Selskapsmeny A

Lettrøkt havabbor – Eggeplommekrem & reddiksalat
Smoked seabass, egg yolk creme and radish
(Fisk, egg , sulfitt )
Skogsopprisotto – Skogsoppchips & skogsoppsjy
Mushroom risotto, mushroom chips and jus
(Melk, hassel, egg)
Lam – Pommes Macaire og lammesjy
Lamb, Pommes Macaire and lamb jus
(Melk, sulfitt, hvete)

Norske oster – Hjemmelaget kompott
Norwegian cheeses, homemade compote
(Melk, hvete, havre)
Hardanger plomme –  Plommesorbet, Guanaja cremeux & hasselnøtt crumble
Plum from Hardanger, sorbet, Guanaja cremeux and hazel nut crumble
(Melk, egg, hvete, sulfitt)

3 retter 675 kr
4 retter 775 kr
5 retter 875 kr


De Fem Stuer – Selskapsmeny B

Gravet regnbueørrett – Grønne jordbær og gulrot
Cured rainbow trout, green strawberries and carrot
(Fisk, sulfitt, melk)

Skogsopprisotto – Skogsoppchips & skogsoppsjy
Mushroom risotto, mushroom chips and jus
(Melk, hassel, egg)
 
Fylt svinerull –  Potet sufflè og stikkelsbærsjy
Porchetta, potato sufflè and gooseberry jus
(Melk, hvete)
Norske oster – Hjemmelaget kompott
Norwegian cheeses, homemade compote
(Melk, hvete, havre)
Eple & Nype –  Eplesorbet, nype namelaka og karamell
Apple, rosehip namelaka, apple sorbet and caramel
(Melk, hvete, egg)

3 retter 675 kr
4 retter 775 kr
5 retter 875 kr