Selskapsmeny

Selskapsmenyene gjelder for selskaper på mer enn 6 personer. Hele selskapet velger samme meny eller la kjøkkensjefen komponerer en Smaksmeny.


Vi jobber tett med småskalaprodusenter som dyrker, høster, yster, fanger og slakter for oss. Vårt kjøkken skreddersyr menyer for å vise det beste av sesongens råvarer.

De Fem Stuer – Selskapsmeny A

Sirdalsørret – Blomkål & hasselnøttsaus
Trout from Sirdal, cauliflower and hazelnut sauce
(Fisk, melk, hassel )

Piggvar – Jordskokksalat & kyllingsjy
Turbot, jerusalem artichoke and chicken jus
(Melk, fisk, sulfitt, selleri)
Ytrefilet av reinsdyr – Kastanje & Portvin
Sirloin of reindeer, chestnut and port wine
(Kastanje, sulfitt, selleri)

Norske oster – Hjemmelaget marmelade
Norwegian cheeses, homemade marmelade
(Melk, hvete, havre)
Manjari mousse & Pære – 
Mousse of Manjari-chocolate & Pear
(Melk, egg, hvete, sulfitt)

3 retter 675 kr
4 retter 775 kr
5 retter 875 kr


De Fem Stuer – Selskapsmeny B

Kamskjell – Agurk og østers
Scallops, cucumber and oysters
(Skalldyr og melk)

Piggvar – Jordskokksalat & kyllingsjy
Turbot, jerusalem artichoke and chicken jus
(Melk, fisk, sulfitt, selleri)

Nakke av Mangalitsa-svin – Malt & selleri
Neck of Mangalitsa-pig, malt and celeriac
(Melk, hvete)
Norske oster – Hjemmelaget marmelade
Norwegian cheeses, homemade marmelade
(Melk, hvete, havre)
Baba au Rhum –  Sitrus og vaniljeis
Baba au Rhum, citrus and vanilla ice cream
(Melk, hvete, egg, sulfitt)

3 retter 675 kr
4 retter 775 kr
5 retter 875 kr