Selskapsmeny

Selskapsmenyene gjelder for selskaper på mer enn 6 personer. Hele selskapet velger samme meny eller la kjøkkensjefen komponerer en Smaksmeny.


Vi jobber tett med småskalaprodusenter som dyrker, høster, yster, fanger og slakter for oss. Vårt kjøkken skreddersyr menyer for å vise det beste av sesongens råvarer.

De Fem Stuer – Selskapsmeny A

Sylte på spedgris Løyrom og luftig røkt potetkrem
Pickled terrine of suckling pig, whitefish roe and aerated smoked potato cream
(Pistasje, Melk, Fisk, Sulfitt, Egg)
Hummer carpaccio Selleri og hummer buljong
Lobster carpaccio, celery and lobster broth
(Skalldyr, Melk, Selleri, Sulfitt)
Reinsdyr lår og tunge Beter og steinsopp saus
Reindeer thighs and tongue, beets and porcini mushroom soup
(Sulfitt, Selleri, Melk)
Norske oster Kvede og rugkjeks
Norwegian cheeses, quince and rye biscuits
(Melk, Hvete, Rug)
Konfekt kake «Manjari» Stekt marsipan is
“Manjari” chocolate confectionary cake, fried marzipan ice cream
(Egg, Melk, Mandel)

3 retter 655 kr
4 retter 755 kr
5 retter 855 kr


De Fem Stuer – Selskapsmeny B

Lun Ishavsrøye Østers & champagne
Warm Arctic Char, oysters & Champagne
(Egg, Fisk, Sulfitt, Hvete, Bløtdyr, Melk)
Hummer servert som carpaccio Syltet selleri og hummer buljong
Lobster carpaccio, pickled celery and lobster broth
(Skalldyr, Melk, Selleri, Sulfitt)
Skinnstekt andebryst med «churros» Gresskar & tindved
Skin fried Duck breast with “churros”, pumpkin & sea buckthorn
(Hvete, Egg, Sufitter, Selleri, Melk)
Norske oster Kvede og rugkjeks
Norwegian cheeses, quince and rye biscuits
(Melk, Hvete, Rug)
«Multekrem» Multe sorbet og grønn kardemomme
“Cloudberry cream”, cloudberry sorbet and green cardamom
(Egg, Melk, Mandel)

3 retter 655 kr
4 retter 755 kr
5 retter 855 kr


Menyene gjelder t.o.m. 28. februar 2018