Meny

De Fem Stuer

Menyen følger årstidene, sesong, og gjenspeiler kjøkkenets- og stedets historie. Dere er velkommen til å spise et mindre antall retter, men vi håper at dere vil sette av kvelden til en helaften.

Til menyen er det tilrettelagt for passende drikke, men dere er også velkommen til å ta et dykk i vinkartet

 

 

Grillet kamskjell
Erter & Mandler
(bløtdyr, melk, mandel)

Hvasser Asparges
Rogn & Gravet egg
(fisk, egg, melk, hvete)

Tartar av Kalv
Røkt marg majones
(egg, sennep)

Åpen ravioli
Oksehale & Estragon.
(egg, melk, hvete)

Lysing i tempura
Piperade & Blomkål
(fisk, melk, hvete, egg)

Vårkylling
Løk, Ramsløk & Eple
(sulfitt, melk)

Lam & Jordskokk
(sulfitt, melk)

Limemousse & Bringebær
(sitrus, melk, hvete)

Nyr & Jordbær
(melk, egg,)

Eller

Et utvalg av norske oster
(Melk)

Fredrik Asmussen

Kjøkkensjef

3 retter – 655 kr 3 viner – 480 kr
4 retter – 765 kr 4 viner – 600 kr
5 retter – 860 kr 5 viner – 730 kr
6 retter – 955 kr 6 viner – 850 kr
7 retter – 1030 kr 7 viner – 970 kr
8 retter – 1095 kr 8 viner – 1090 kr
9 retter – 1150 kr 9 viner – 1220 kr
10 retter – 1200 kr 10 viner – 1350 kr