Meny

De Fem Stuer

Menyen følger årstidene, sesong, og gjenspeiler kjøkkenets- og stedets historie. Dere er velkommen til å spise et mindre antall retter, men vi håper at dere vil sette av kvelden til en helaften.

Til menyen er det tilrettelagt for passende drikke, men dere er også velkommen til å ta et dykk i vinkartet

 

Forretter:

Gravet regnbueørrett            185,-
Hagejordbær & Gulrot
(Fisk, sulfitt, melk)

Confitert artisjokk                  175,-
Artisjokk emulsjon & serranopulver
(Egg, sulfitt)

Grillet hummerhale                265,- 
Eple & karri
(Sulfitt, skalldyr, melk)

Panert kalvebrissel                205,-
Gresskar
(Egg, melk, hvete, sulfitt)

Hovedretter:

Terrine på grisefot                  315,-
Variasjon på løk & kikert saus
(Hvete, sulfitt, melk)

Torsk                                        325,-
Tempura & Basquaise
(Fisk, sulfitt, hvete)

Reinsdyr entrecote                 375,-
Kantarell & Beinmarg
(Sulfitt)

Desserter:

Hardanger Plomme                 155,-
Guanaja cremeux & hasselnøtt mousse
(Egg, melk, hvete, sulfitt, hasselnøtt)

Eple & Nype                             155,-
Eplesorbet, nype namelaka & karamell
(Hvete, melk, egg)

Et utvalg av norske oster        195,-
(Melk)

Fredrik Asmussen

Kjøkkensjef

3 viner – 480 kr
4 viner – 600 kr
5 viner – 730 kr
6 viner – 850 kr
7 viner – 970 kr