Meny

De Fem Stuer

Menyen følger årstidene, sesong, og gjenspeiler kjøkkenets- og stedets historie. Dere er velkommen til å spise et mindre antall retter, men vi håper at dere vil sette av kvelden til en helaften.

Til menyen er det tilrettelagt for passende drikke, men dere er også velkommen til å ta et dykk i vinkartet

 

 

Avokado & Ørrett
Ørettartar & Avokadokrem
(hvete, fisk)

Blekksprut
Blå potet & Persille
(bløtdyr, egg, sulfitt)

Åpen ravioli
Oksehale & Estragon.
(egg, melk, hvete)

Lysing i tempura
Piperade & Blomkål
(fisk, melk, hvete, egg)

Dielam
Tomat & Fenikkel
(sulfitt, melk)

Honning fra egen hage
Yuzu & Hvit sjokolade
(egg, melk, sitrus)

Et utvalg av norske oster
(Melk)

Fredrik Asmussen

Kjøkkensjef

3 viner – 480 kr
4 viner – 600 kr
5 viner – 730 kr
6 viner – 850 kr
7 viner – 970 kr