Meny

De Fem Stuer

Menyen følger årstidene, sesong, og gjenspeiler kjøkkenets- og stedets historie. Dere er velkommen til å spise et mindre antall retter, men vi håper at dere vil sette av kvelden til en helaften.

Til menyen er det tilrettelagt for passende drikke, men dere er også velkommen til å ta et dykk i vinkartet

 

Forretter:

Dagens fangst og & Teppeskjell                     175,-
Envoltini
(Melk, skalldyr, fisk)

Blomkålparatha & Variasjon på blomkål        165,-     Vegansk/Vegetarisk
(Hvete, sulfitt)

Hummer & Gresskar                                         295,-         
(Sulfitt, skalldyr, melk, hvete)

Andelever                                                          195,-
Amaretto & Mango
(Sulfitt, melk)

Hovedretter:

Havabbor & Persillerot                                    355,-
Salsa verde risotto
(Melk,fisk, sulfitt, egg)

Vårkylling & Trøffel                                          365,-
Potetstrudel & Kylling/hvitvinsjy
(Sulfitt, egg, melk)

Variasjon på Lam                                             395,-
Rettich & Lammesjy

(Sulfitt,melk)

 

Desserter:

Pain Perdu                                                        165,-
Creme anglais & Jordbærsorbet
(Melk, egg, hvete)

Bringebærkake                                                 165,-
Mascarpone & Sitronverbenais
(Egg, melk, hvete)

Et utvalg av norske oster                                 195,-
(Melk)

Fredrik Asmussen

Kjøkkensjef