Middagsmeny

Våre menyer følger årstider og sesong og gjenspeiler kjøkkenets- og stedets historie. Dere er velkommen til å spise et mindre antall retter, men vi håper at dere vil sette av kvelden til en helaften.  Her finner man noe for enhver smak og anledning, - opp til 6 personer.

Er dere flere enn 6 personer – se vår selskapsmeny.

Thor Konstali Kjøkkensjef

I vårt ønske om å gjøre De Fem Stuer til et stadig bedre spisested har vi valgt å gå i en ny retning. Borte er vår a la carte som dere kjenner den, men isteden har vi nå en meny vi håper kan begeistre og overraske.
Til menyen er det tilrettelagt for passende drikke, men dere er også velkommen til å ta et dykk i vinkartet.

 


Fra middagsmenyn velger du de antall retter som passer deg.

Kamskjell og steinsopp
Scallop and porcini
(
Bløtdyr, soya, melk)

Jordskokk og rogn
Jerusalem artichoke and caviar
(Melk, fisk)

 Ravioli og blåskjell
Ravioli and mussels
(
Hvete, melk, sulfitt, egg, bløtdyr)

Brosme
Purre og pastinakk
Cusk, leek and parsnip
(
Fisk, melk, sulfitt, bløtdyr)

Gjørs
Blekksprut og chorizo
Zander, squid and chorizo
(
Fisk, bløtdyr, melk, sulfitt, selleri)

 Rype
Byggryn og aronia
Grouse, Barley and aronia
(
Bygg, melk, selleri, sulfitt)

 Hjortebryst
Sort nepe og vintertrøffel
Venison brisket Black turnip and winter truffle
(
Melk, sulfitt, selleri)

The Snowman
Gulrot, pasjonsfrukt og hvit sjokolade
Carrot, passionfruit and white chokolate
(
Egg, melk, hvete)

After Eight
Guanaja Valerona sjokolade, Yoghurt og mynte
Guanaja ganache, Youghurt and mint
(
Melk, egg)

Eller / or

Et utvalg av norske oster
Selection of norwegian cheeses
(
Melk )


Priser

3 retter- 655,-

4 retter- 765,-

5 retter- 860,-

6 retter- 955,-

7 retter- 1030,-

8 retter- 1095,-

9 retter- 1150,-