Middagsmeny

Våre menyer følger årstider og sesong og gjenspeiler kjøkkenets- og stedets historie. Dere er velkommen til å spise et mindre antall retter, men vi håper at dere vil sette av kvelden til en helaften.  Her finner man noe for enhver smak og anledning, - opp til 6 personer.

Er dere flere enn 6 personer – se vår selskapsmeny.

Thor Konstali Kjøkkensjef

I vårt ønske om å gjøre De Fem Stuer til et stadig bedre spisested har vi valgt å gå i en ny retning. Borte er vår a la carte som dere kjenner den, men isteden har vi nå en meny vi håper kan begeistre og overraske.
Til menyen er det tilrettelagt for passende drikke, men dere er også velkommen til å ta et dykk i vinkartet.

 


Fra middagsmenyn velger du de antall retter som passer deg.

Lettbakt ishavsrøye
Reker & pepperrot
(
Fisk, skalldyr, melk, sulfit)

Torskerygg
Rogn dumpling & brunet smør
(
Fisk, melk, sulfitt, hvetemel)

Selleri & vaktel egg
Hasselnøtter & brent høy
(
Melk, soya, selleri, hasselnøtt, egg)

Grillet blekksprut
Risotto & sitron
(Bløtdyr, skalldyr, melk, sulfitt)

Kveite bakt på saltstein
Blomkål & dulse tare
(
Fisk, melk, sulfitt, sennep)

Ytrefilet av melkeku
Kardinalkrem & rødbeter
(
Hvetemel, egg, melk, sulfitt )

Reinsdyr entrecote
Steinsopp & tyttebær
(
Sulfitt, kakao )

Sjokolade & rød appelsin
(
Egg, melk, hvetemel)

Bjørnebær
Bakt ferskost & tinved
(Hvetemel, egg, mandel, melk)

Eller / or

Et utvalg av norske oster
Selection of norwegian cheeses
(
Melk)


Priser

3 retter- 655,-

4 retter- 765,-

5 retter- 860,-

6 retter- 955,-

7 retter- 1030,-

8 retter- 1095,-

9 retter- 1150,-