Middagsmeny

Våre menyer følger årstider og sesong og gjenspeiler kjøkkenets- og stedets historie. Dere er velkommen til å spise et mindre antall retter, men vi håper at dere vil sette av kvelden til en helaften.  Her finner man noe for enhver smak og anledning, - opp til 6 personer.

Er dere flere enn 6 personer – se vår selskapsmeny.

Fredrik Asmussen Kjøkkensjef

 

I vårt ønske om å gjøre De Fem Stuer til et stadig bedre spisested har vi valgt å gå i en ny retning. Borte er vår a la carte som dere kjenner den, men isteden har vi nå en meny som vi håper kan begeistre og overraske.
Til menyen er det tilrettelagt for passende drikke, men dere er også velkommen til å ta et dykk i vinkartet.

 


Fra vår middagsmeny velger du de antall retter som passer deg.

Grillet kamskjell
Erter & Mandler
(bløtdyr, melk, mandel)

Hvite Asparges
Muslinger & Rognkjeks rogn
(bløtdyr, melk, fisk)

Tartar av Kalv
Røkt marg majones
(egg, sennep)

Trøffel Risotto
Eggeplomme & Cheddar på sau.
(egg, melk)

Sjøørrett & Ristet sjøkreps
Oliven & Sitronverbena
(fisk, melk, skalldyr)

Vårkylling
Løk, Ramsløk & Eple
(sulfitt, melk)

Lam & Jordskokk
(sulfitt, melk)

Lime & Hvit sjokolade
(sitrus, melk, hvete)

Rabarbra & Melkesjokolade
(melk, egg, hvete)

Eller

Et utvalg av norske oster
(Melk)

Fredrik Asmussen

Kjøkkensjef

3 retter – 655 kr 3 viner – 480 kr
4 retter – 765 kr 4 viner – 600 kr
5 retter – 860 kr 5 viner – 730 kr
6 retter – 955 kr 6 viner – 850 kr
7 retter – 1030 kr 7 viner – 970 kr
8 retter – 1095 kr 8 viner – 1090 kr
9 retter – 1150 kr 9 viner – 1220 kr
10 retter – 1200 kr 10 viner – 1350 kr