Grillet kamskjell
Erter & Mandler
(bløtdyr, melk, mandel)
Hvite Asparges
Muslinger & Rognkjeks rogn
(bløtdyr, melk, fisk)
Tartar av Kalv
Røkt marg majones
(egg, sennep)
Trøffel Risotto
Eggeplomme & Cheddar på sau.
(egg, melk)
Sjøørrett & Ristet sjøkreps
Oliven & Sitronverbena
(fisk, melk, skalldyr)
Vårkylling
Løk, Ramsløk & Eple
(sulfitt, melk)
Lam & Jordskokk
(sulfitt, melk)
Lime & Hvit sjokolade
(sitrus, melk, hvete)
Rabarbra & Melkesjokolade
(melk, egg, hvete)
Eller
Et utvalg av norske oster
(Melk)
Fredrik Asmussen
Kjøkkensjef
3 retter – 655 kr 3 viner – 480 kr
4 retter – 765 kr 4 viner – 600 kr
5 retter – 860 kr 5 viner – 730 kr
6 retter – 955 kr 6 viner – 850 kr
7 retter – 1030 kr 7 viner – 970 kr
8 retter – 1095 kr 8 viner – 1090 kr
9 retter – 1150 kr 9 viner – 1220 kr
10 retter – 1200 kr 10 viner – 1350 kr